Interieur

Schilderwerk binnen

Zijn er beschadigingen aan uw kozijnen ontstaan? Wilt u uw keuken, woonkamer of slaapkamer helemaal opfrissen of restylen in een nieuw kleurenpalet? Ook voor het schilderwerk binnen staat Finishing Touch Schilderwerken voor u klaar. Wij kunnen dit vakkundig en snel doen, zonder dat u ergens omkijken naar heeft.

Kleuren en sfeer bepalen

Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in huis. Met kleur kan uw interieur een nieuwe uitstraling krijgen. Dat begint bij een goed advies over de kleurstelling. Wellicht heeft u zelf al een bepaalde sfeer of bepaalde kleurstelling in gedachten. Wij kunnen u adviseren en helpen u graag bij het bepalen van het juiste kleurschema.

Bescherming

Naast dat het binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur betekent, dient het ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de kwaliteit en duurzaamheid van uw buitenschilderwerk.

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden en technieken die binnen toegepast kunnen worden. Wij maken niet alleen gebruik van de meest moderne technieken en materialen. In bepaalde gevallen, zoals bij restauratiewerk, zijn het juist de oudere technieken die het beste en mooiste resultaat leveren.

Behangwerk

Naast uw schilderwerk kunnen wij ook al het behangwerk verzorgen. Er zijn bij het behangen veel verschillende mogelijkheden en technieken waar u voor kunt kiezen. Een goed gekozen behang is bepalend voor de sfeer.

Wij kunnen uw wanden behangen met traditioneel behang, fotobehang of scan behang in allerlei varianten. Om een mooi behang te kunnen garanderen, is de afwerking van de muren van groot belang. Zijn de muren mooi glad, dan kunnen we direct beginnen met behangen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijke kennismaking.

Finishing Touch Schilderwerken

  • Schilders van woningen, boerderijen, landhuizen, monumenten en bedrijfspanden.
  • Ambachtelijk vakmanschap.
  • Oog voor detail en gevoel voor stijl.
  • Meerjaren onderhoudsplan voor een langere levensduur van het schilderwerk.
  • De basis voor een duurzaam resultaat.
  • Duidelijke afspraken.