Monumentale panden

U bent trotse eigenaar van een monumentaal pand. Uiteraard wilt u graag dat deze in een goede conditie is en blijft. Het onderhoud, renoveren en restaureren van gebouwen of monumentale panden is specialistenwerk. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Het gaat bij monumenten vaak om het maken van een verantwoorde afweging tussen duurzaamheid, esthetische waarde en uitgaven.

Onderhoud en restauratie van monumentale panden zijn gebonden aan wettelijke regelgeving. Als schildersbedrijf houden wij hier uiteraard rekening mee. Wij hebben nauw contact met de gemeenten en kunnen u adviseren over deze wettelijke eisen.

Subsidie en belastingvoordeel

Daarnaast zijn er aan het groot onderhoud van uw pand kosten verbonden. Als belastingplichtige eigenaar van een monument heeft u meestal recht op belastingaftrek of subsidie voor onderhoud- en/of restauratiekosten. Deskundig fiscaal advies kan leiden tot een flinke kostenbesparing. Wij kunnen voor u een technisch rapport over plan van aanpak maken, u hierin begeleiden en met de juiste partijen in contact brengen.

Van stadspand tot kasteel, van boerderij tot rijks- en gemeentelijk monument; samen met u zorgt Finishing Touch Schilderwerken voor de juiste sfeer en een goede kwaliteit van het schilderwerk. Zo blijft het monument behouden voor de volgende generaties.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijke kennismaking.

Finishing Touch Schilderwerken

  • Schilders van woningen, boerderijen, landhuizen, monumenten en bedrijfspanden.
  • Ambachtelijk vakmanschap.
  • Oog voor detail en gevoel voor stijl.
  • Meerjaren onderhoudsplan voor een langere levensduur van het schilderwerk.
  • De basis voor een duurzaam resultaat.
  • Duidelijke afspraken.