Onderhoudsplan

 

Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit voelen wij ons verantwoordelijk voor elk door ons geschilderd pand. Goed onderhoud aan uw pand verlengt de levensduur van uw schilderwerk en zo voorkomt u grote gebreken. Uiteraard is dit afhankelijk van een aantal factoren, zoals hoeveelheid zon, kleur, ouderdom, de houtsoort. Om uw woning in goede conditie te houden, is het belangrijk om regelmatig een inspectie uit te laten voeren.

Samen met u kijken we naar uw wensen en budget voor het onderhoud van uw pand en stellen we, indien u wenst, een persoonlijk plan voor u op.

BTW-voordeel

In september 2009 is de lage BTW-regeling voor schilder- en stukadoorwerken verbeterd. Dat scheelt u behoorlijk in kosten. Wanneer de woning ouder dan twee jaar is, betaalt u het lage BTW-tarief van 9% voor al het schilderwerk. Deze periode van twee jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken enz. vallen ook onder het begrip ‘woning’. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning.

Woningen jonger dan twee jaar en gebouwen met een andere bestemming dan die van woning vallen dus niet onder deze maatregel. Voor deze gebouwen moet over schilderwerk het hoge BTW-tarief worden berekend.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijke kennismaking.

Finishing Touch Schilderwerken

  • Schilders van woningen, boerderijen, landhuizen, monumenten en bedrijfspanden.
  • Ambachtelijk vakmanschap.
  • Oog voor detail en gevoel voor stijl.
  • Meerjaren onderhoudsplan voor een langere levensduur van het schilderwerk.
  • De basis voor een duurzaam resultaat.
  • Duidelijke afspraken.